Landelijk wonen in de Volgerlanden

Buytengewoon

Aan de rand van Hendrik Ido Ambacht ontstaat iets nieuws. Hier kun je straks in jouw nieuwe woning genieten van landelijke charme en moderne luxe. De ontwikkeling Buytengewoon maakt deel uit van de wijk Volgerlanden. Deze nieuwe wijk is goed bereikbaar, heeft voldoende speelruimte voor de kinderen en ligt op fietsafstand van het gezellige centrum.

Wonen in deze prachtige nieuwe wijk maakt wonen Buytengewoon uniek en bijzonder.

Start verkoop na de zomer 2019!

Als eerste op de hoogte!

Vrijheid

Ontspanning

Geluk

77 koopwoningen in tal van uitvoeringen

Een rustieke woonwijk

Voor de woningen lieten we ons volop inspireren door het rustieke karakter van deze nieuwe woonwijk. Statige architectuur, met oog voor detail en grote raampartijen – zo kun je straks ook binnenshuis genieten van dit prachtige plekje in Hendrik Ido Ambacht. Hoewel we nog volop bezig zijn met het zetten van de puntjes op de i, kunnen we je wel vertellen dat er in totaal 77 koopwoningen komen die garant zullen staan voor een moderne afwerking en een hoog wooncomfort. Van schitterende rijwoningen tot statige twee-onder-één-kapwoningen – allemaal uitgevoerd in verschillende afmetingen waardoor ieder zijn of haar droomwoning hier kan vinden.

Op loopafstand van vele voorzieningen

En hier vind je de prachtige woningen

Vanaf jouw fonkelnieuwe woning loop je met gemak naar de sporthal, de omliggende winkels en het schitterende Sophiapark – wát een leven!

Geïnteresseerd?

Achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen rondom dit unieke woonproject. De verkoop zal naar verwachting starten in het tweede kwartaal van 2019! Als eerste op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in!