Een uniek en bijzonder project. Nog slechts enkele woningen beschikbaar.

Bouw gestart!

Aan de rand van Hendrik Ido Ambacht ontstaat iets nieuws. Hier kun je straks in jouw nieuwe woning genieten van landelijke charme en moderne luxe. De ontwikkeling Buytengewoon maakt deel uit van de wijk Volgerlanden. Deze nieuwe wijk is goed bereikbaar, heeft voldoende speelruimte voor de kinderen en ligt op fietsafstand van het gezellige centrum. Wonen in deze prachtige nieuwe wijk maakt wonen Buytengewoon uniek en bijzonder.

Van de in totaal 77 koopwoningen zijn er nog maar enkele te koop. De woningen zullen garant staan voor een moderne afwerking en een hoog wooncomfort.
Van schitterende rijwoningen tot statige twee-onder-één-kapwoningen – allemaal uitgevoerd in verschillende afmetingen waardoor ieder zijn of haar droomwoning hier kan vinden. Voor het ontwerp van de woningen hebben we ons volop laten inspireren door het rustieke karakter van deze nieuwe woonwijk.
Statige architectuur, met oog voor detail, grote raampartijen en bijzondere stijlelementen.

Interesse of weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk de actuele beschikbaarheid van de woningen. Interesse of meer weten?
Neem contact op met één van de medewerkers van Wisse Makelaardij & Hypotheken of TW3 Adviseurs via ons contactformulier.

Interieur bouwnummer 43 en 44

De types

Nog slechts 1 beschikbaar!

Tussenwoning

✔ Divers aanbod in uitstraling en kleur ✔ Verschillende beukmaten van 5.1 tot 5.4 meter ✔ Woonoppervlakte van circa 104 tot 150 m2 ✔ Percelen variërend van circa 108 tot 202 m2 ✔ Sanitair van Villeroy & Boch ✔ Royale achtertuinen ✔ Parkeren dichtbij

Verkocht!

Hoekwoning

✔ Moderne architectuur ✔ Stoere stijlelementen en een hoogwaardige afwerking ✔ Woonoppervlakte van circa 108 tot 127 m2 ✔ Percelen variërend van circa 151 tot 195 m2 ✔ Sanitair van Villeroy & Boch ✔ Royale zij- en achtertuinen ✔ Parkeren op eigen terrein

Nog 3 beschikbaar!

Twee-onder-een-kap

✔ Moderne architectuur ✔ Stoere stijlelementen en hoogwaardige afwerking ✔ Woonoppervlakte van circa 125 tot 160 m2 ✔ percelen variërend van circa 220 tot 277 m2 ✔ Sanitair van Villeroy & Boch ✔ Royale zij- en achtertuinen ✔ Parkeren op eigen terrein

Vanaf jouw fonkelnieuwe woning loop je met gemak naar de sporthal, de omliggende winkels en het schitterende Sophiapark – wát een leven!

En hier vind je de prachtige woningen

Ideale ligging bij Rotterdam
Hendrik Ido Ambacht is een modern en welvarend dorp dat een grote aantrekkingskracht heeft op stellen en gezinnen in de regio. Vanuit Rotterdam zien wij dat bijvoorbeeld al. Hendrik Ido Ambacht ligt zeer centraal, is goed ontsloten en dichtbij steden als Rotterdam en Dordrecht. Naast de goede infrastructuur biedt deze woonstreek alle rust en ruimte om te spelen, wandelen en tot rust te komen. De makelaars kunnen je op 9 januari nog veel meer vertellen over de mogelijkheden die de omgeving biedt. 

Download onze brochure

Geïnteresseerd?