Thuiskomen in De Hofjes

Buytengewoon sfeervolle woningen

Wonen in De Volgerlanden

BINNENKORT IN VERKOOP
Het succes van Buytengewoon Volgerlanden krijgt een vervolg in het dorp De Hofjes. In het vierde kwartaal van 2024 start de verkoop van de eerste fase van dit gloednieuwe deelplan, met 20 eengezinswoningen en 12 patiowoningen.

De Hofjes ontleent zijn naam aan zijn dorpse karakter. Hier vind je comfortabele woningen, met veel variatie in architectuur en kleur. De woningen liggen te midden van groene hoven, die met elkaar verbonden zijn door struinpaden. Trek de voordeur achter je dicht en je beleeft het buitenleven.

In De Hofjes kunnen kinderen veilig buitenspelen en zijn auto’s te gast. De eengezinswoningen hebben compacte voortuinen, die bewoners zelf kunnen inrichten met planten en bankjes. Ook aan biodiversiteit is gedacht. De natuurlijke omgeving biedt ruimte voor diverse planten- en diersoorten. Zo ontstaat een prettige woonomgeving met volop gelegenheid om te ontspannen en elkaar te ontmoeten.

Schrijf je in en mis niks
Interesse? Klik dan op ‘inschrijven’ en maak vrijblijvend een account aan. Hiermee kun je je inschrijving en persoonlijke gegevens beheren en voorkeuren wijzigen. Ook ontvang je automatisch bericht over alle nieuwe ontwikkelingen en de start verkoop.

Inschrijven

Jouw mening is belangrijk: kies jouw ideale patiowoning

Ben je starter, senior of gewoon op zoek naar een fijne koopwoning? Dan is Buytengewoon Volgerlanden misschien iets voor jou. Er komen namelijk ook 12 patiowoningen. Hiervoor is een ontwerp met 4 varianten gemaakt, met onder meer een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Op basis van de belangstelling bepalen we met welke variant(en) we straks in verkoop gaan. Heb je interesse in een patiowoning? Geef dan jouw mening!
Maak vrijblijvend een account aan, log in en beantwoord de vragen over de patiowoningen.

Naar enquête

Eengezinswoningen

De woningen van Buytengewoon Volgerlanden

Stap voor stap naar jouw droomwoning

Interesse?

Een eigen account is onmisbaar. Hiermee kun je jouw inschrijving voor een woning beheren en je voorkeuren wijzigen. Via nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van het laatste nieuws.

Voorkeuren

Na de zomer van 2024 maken we de woningtypes bekend inclusief de vanaf-prijzen. Je kunt dan al je favoriete bouwnummer(s) doorgeven in je account. Je kunt dan snel schakelen wanneer de verkoop start.

Start verkoop

Heb je jouw voorkeur(en) kenbaar gemaakt? Dan ontvang je automatisch een uitnodiging voor de start verkoop.

Disclaimer
Buytengewoon Volgerlanden in het dorp De Hofjes is nog volop in ontwikkeling. De afbeeldingen geven daarom alleen een indruk van hoe het kan worden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Wisse Makelaardij & Hypotheken
De Schoof 82 (winkelcentrum)
3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht
(078) 68 40 292
info@wisse.nl

Van Herk Nieuwbouwmakelaars
Oudehoofdplein 4
3011 TM Rotterdam
(010) 414 76 00
nieuwbouw@vanherk.nl