van aanmelding naar een nieuw thuis

VERKOOPPROCEDURE

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in de Volgerlanden?

Dan kun je jezelf aanmelden als geïnteresseerde door op de button "Inschrijven" te klikken.Hoe dit verder in zijn werk gaat lees je hieronder in een handig stappenplan!

jouw account

Aanmelden

Als eerste stap kun je je als belangstellende aanmelden. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen over Buytengewoon Volgerlanden middels de periodieke nieuwsbrief.

Inschrijven

welke woningen zijn jouw favoriet?

Interesse doorgeven

De leukste stap! Heb je zoals omschreven in de vorige stap je je account aangemaakt? Dan kun je ons je favoriete top 5 doorgeven. Wil je niet wachten maar zo snel mogelijk iemand spreken? Je kunt de medewerkers van Wisse Makelaardij & Hypotheken of TW3 ook telefonisch bereiken! Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 078 - 68 40 292 (Wisse) of 010-3007117 (TW3).

mijn favoriete top 5

Contact door de makelaar

En dan afwachten....

Indien je je digitaal hebt ingeschreven en je voorkeuren hebt doorgeven, dan zal 1 van de verkopende makelaars z.s.m. contact met je opnemen voor het inplannen van een afspraak.
Kon je niet wachten? Dan heb je zeer waarschijnlijk al gesproken met één van de verkopende makelaars en wellicht al wel een afspraak ingepland!

Snel contact

Alle ins en outs van de woning

Verkoopgesprek

Tijdens deze afspraak neem de makelaar alle verkoopstukken met je door. Zo kun je weloverwogen een beslissing nemen over de koop van wellicht jouw nieuwe droomwoning! Je krijgt uiteraard een aantal dagen bedenktijd, tot die tijd zetten wij jouw favoriete woning onder optie. Je definitieve keuze gemaakt? Wij maken alle contractstukken op die je kunt ondertekenen. Zodra de handtekeningen zijn gezet kan het genieten al gaan beginnen!