Dorps wonen tussen stad en Groene Hart

De Volgerlanden, alles dichtbij

Ten zuiden van het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht ligt De Volgerlanden-Oost. De jonge wijk is bestaat uit vier verschillende ‘dorpjes’. Eén daarvan is De Hofjes, naast De Laantjes, De Straatjes en De Erfjes.

Als natuurliefhebber kom je in De Hofjes aardig aan je trekken. Wil je nog meer groen beleven? Ontdek dan de natuurrijke omgeving, met de prachtige Sophiapolder. Maak een wandeling langs de oevers van rivier de Noord. In deze getijdenrivier ligt natuureiland Sophiapolder. De droogvallende zandplaten zijn een waar paradijs voor vogels. Tijdens het vaarseizoen kun je de oversteek maken naar het Bezoekerspunt. Op de hogere gronden geniet je van een schat aan wilde bloemen en planten. Of fiets met de kinderen naar recreatiegebied Sandelingen-Ambacht, met een strandje en een kinderboerderij.

Buitengewoon compleet

Alle voorzieningen in de buurt

In De Hofjes woon je te midden van groene hoven, met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het nabijgelegen winkelcentrum Hoog Ambacht. Ook sportaccommodaties, gezondheidscentrum De Volgerlanden, diverse basisscholen en het Sophiapark liggen binnen handbereik. Naar het gezellige centrum van Hendrik-Ido-Ambacht fiets je in slechts een paar minuten.

Vanuit de stilte van Volgerlanden zit je ook zo in de stad. Met de auto ben je binnen een half uur in hartje Rotterdam of bourgondisch Breda.

Is De Hofjes in De Volgerlanden-Oost een plek waar jij jezelf al ziet wonen? Meld je dan vrijblijvend aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Aanmelden

Wisse Makelaardij & Hypotheken
De Schoof 82 (winkelcentrum)
3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht
(078) 68 40 292
info@wisse.nl

Van Herk Nieuwbouwmakelaars
Oudehoofdplein 4
3011 TM Rotterdam
(010) 414 76 00
nieuwbouw@vanherk.nl